2023-06-23
之前已经去过一次Hoi Hoi ,今次嚟到MegaBox见到佢哋出咗新嘅pancake,当然要一试啦😆因为个造型好吸引😍仲有试咗佢哋素食餐牌其中一款😉🔥目玉烧疏乎厘(佢嘅造型就好似一粒好大嘅蛋💕白色嘅系有一啲 cheese cream做,黄色好似蛋黄嘅系吉士🤭唔止造型靓仲好好食😋)🔥Hoi Hoi veggie All day breakfast(呢个系素食嘅餐,佢嘅素猪柳同素蟹饼,唔会好干,仲好Juice👍🏻,佢哋嘅蕃茄酱好好味,我哋叫店员比多一份蕃茄酱😂)🔥 coffee ice ball(我非常喜欢好有层次💕最开头原味有一啖cold brew咖啡,之后搅拌30下,个冰波波就会有蜜糖味渗出😂,再搅拌多30下冰波波溶解后就会有柠檬茶味嘅咖啡⋯非常之特别👍🏻一定要试)🔥士多啤梨沙冰(女士同小朋友最爱,酸甜度适中,打咭一流)
仲有试咗佢哋素食餐牌其中一款😉
🔥目玉烧疏乎厘
🔥 coffee ice ball
🔥士多啤梨沙冰
(女士同小朋友最爱,酸甜度适中,打咭一流)