2023-07-29
当文历饼店经典童年回忆系列又出新款啦,这次加入了明治两大人气产品- 士多啤梨山朱古力,朱古力香印提子橡皮糖,真系读书回忆全部番晒黎😍😍😍「士多啤梨山」可爱朱古力士多啤梨山造型外壳里盛载着鲜甜的士多啤梨、士多啤梨果酱、士多啤梨及朱古力海绵蛋糕,搭配浓郁的云呢拿马斯卡彭忌廉。香印提子橡皮豆– 外壳以 66% 黑朱古力制成,内里载满自家制椰子慕丝、松脆的椰子脆片和班兰海绵蛋糕,顶层放上晶莹剔透的香印提子啫喱。当文历饼店其实都唔系第一日认识,但之前从来都冇谂过试因为一直都觉得呢啲以玩味同打卡为主嘅蛋糕都唔放好食得去边,但又竟然唔系㖞😳😳蛋糕整体都几好食,口味特别又有新鲜感,口感又有层次,不过就真系偏甜。如果未食过其实都好建议真系试下,由其同小朋友庆祝生日,小朋友见到一定好开心❤️❤️「经典童年回忆」蛋糕系列 – 5件装 HK 312 巨型小熊饼生日蛋糕 $550
「经典童年回忆」蛋糕系列 – 5件装 HK 312
巨型小熊饼生日蛋糕 $550