2024-03-19
Gelato-go (尖沙咀)📍尖沙咀弥敦道176号The Nate地舖尖沙咀韩国街食完饭之后,时间尚早就谂住过嚟食杯雪糕!平时行过成日都见到好多人排队,好彩今日早咗一步揾到位😂 我哋坐低咗唔够5分钟已经大排长龙!2 Scoop Gelato $85Gelato 1球$65,2球$90,3球$98,愈叫得多平均价愈平。我哋想食多件cake所以都系2 球够了,要咗海盐焦糖同埋开心果味!Gelato 本身质地好细滑而且creamy, 海盐味有啲似拖肥再加咗盐嘅味道。而最有惊喜就系开心果,入口就好似食紧大量开心果一样,好香浓!Rocher $60其实呢间Gelato店都真系几全面,有蛋糕、Pateries、三文治、Waffles, 仲有咖啡、热茶! Cake 卖相都几精致,拣咗个金莎蛋糕,有成粒金莎系顶做装饰,Cake本身系榛子朱古力慕丝蛋糕,钟意金莎嘅朋友就推荐啦!Iced Caramel Latte with Gelato $80咖啡加雪糕,就咁讲都知道冇得输,绝对可以一次过满足两个欲望😇😇 Jasmine Tea $50我自己就想暖吓胃,所以都饮番杯热茶好啲。起初都谂住系就咁一个杯加个
📍尖沙咀弥敦道176号The Nate地舖
尖沙咀韩国街食完饭之后,时间尚早就谂住过嚟食杯雪糕!平时行过成日都见到好多人排队,好彩今日早咗一步揾到位😂 我哋坐低咗唔够5分钟已经大排长龙! 2 Scoop Gelato $85
我自己就想暖吓胃,所以都饮番杯热茶好啲。
起初都谂住系就咁一个杯加个茶包果种,估唔到佢都好有诚意,上埋个茶壶🫖!茶包用咗Twining, 甜品配浓茶啱晒!可以即时解腻又暖胃!
一个外卖盒最多可以包含4 款口味 (即系大概两盒超市家庭装雪糕咁多嘅份量!),打算下次买俾妈咪试吓😇 最新优惠:逢星期一至五9-6购买其他产品就可以免费得到一杯咖啡!😳😳