之前行经世富附近见到The Yell-Owl Seafood And Gril既西餐厅,一直好想去食,今日终于有机会啦!! 环境优雅,枱同枱之间唔会好迫,座位坐得舒适。餐牌都算多野食,最喜欢佢有All Day Breakfast,见到D选择都已经流晒口水,但我今次无简All Day Breakfast,呢个留返下次再黎食。夜晚有Set Dinner,$238另加加一连埋加一都唔洗三百蚊位。抵食好味!我一向对南瓜汤无感,但佢地既南瓜汤令我对南瓜汤改观。滑嫩既口感浓郁既香草同南瓜味搞到我都忍唔住饮晒。沙律新鲜,最出色系上面既青苹果蛋沙律,完全无谂过俩样野可以咁夹。芝士墨西哥脆片配牛油果酱及酸忌廉 $48平时食开既墨西哥脆都系现成既,但佢地个墨西哥脆片系即炸嫁,食个阵仲暖暖地,感觉好奇妙。啤酒浆脆炸洋葱圈 $38外脆内软 Yummy!烧纽西兰肉眼配薯条七成岩岩好,厨师火喉掌握非常精准,配埋焗蒜头,好味到不得了。烟肉洋葱酿啡菇芝士汉堡配薯条加拿大保湿猪架(10oz) $198保湿猪架果然名不虚传,肉质嫩滑,唔干。焦糖牛角包窝夫配雪糕 $78

芝士墨西哥脆片配牛油果酱及酸忌廉 $48

啤酒浆脆炸洋葱圈 $38
外脆内软 Yummy!

烧纽西兰肉眼配薯条

烟肉洋葱酿啡菇芝士汉堡配薯条

加拿大保湿猪架(10oz) $198
保湿猪架果然名不虚传,肉质嫩滑,唔干。

焦糖牛角包窝夫配雪糕 $78