🍕🍝🍗餐厅名: Pizza King地区: 荃湾评语:加勒比风情 薄饼 - 极好食既薄饼 热辣辣仲要劲香芝士味 做到拉丝芝士效果 饼边唔太厚 食哂都唔会太济住 全部馅料都好夹唔干身 咸甜岩岩好 十分推介黑松露杂菌忌廉意大利粉 - 超级足料意大利粉 馅料就黎多过意粉 杂菌味好浓 黑松露相对淡 意粉唔淋 摆耐左都冇张住或者硬哂咸蛋黄酱鸡翼 - 比想像中出色 咸度正常 唔会过份咸 鸡翼炸到好脆 入面仲有好多汁 肉有鸡味 唔令食到好济好漏外卖套餐HK$338 跟两罐可乐结论: 呢次系叫外卖 由落单到送到餐只系用左30分钟比想像中快 收到食物时成个袋都热 成阵Pizza味冲出黎 三样野食都系咁好食 够热够高质 食完唔会觉得太济 下次会再叫Pizza King黎食
🍕🍝🍗
餐厅名: Pizza King