2018-03-20
尖沙咀行完街,朋友推介去呢间日本餐厅食晚饭,地点超方便,所以黎试下。平日星期三晚都几满座。隔离枱有一大班日本人男人放工叹酒,日本人都帮衬,证明有质素。除左枱位置,佢地都「他他咪」位,好有日本气氛。望下餐牌种类好丰富,样样都想试。见到鸡泡鱼干,正呀!! 我至爱!! 整得好香口,烧得有少少焦香,香脆香韧有咬口,好好味!! 鸡泡鱼干个价钱仲要ok抵!!三文鱼三文鱼籽饭,竟然刺身多过饭,好足料!!三文鱼片都多同几大块下,好新鲜软嫩,油亮嘅三文鱼刺身加上晶莹大大粒嘅三文鱼籽,好味好满足,推介!!明太子蛋卷,蛋好滑嫩可口,入面嘅明太子粒粒口感,有少少汁有咸香,同滑溜嘅甜蛋好夹双重滋味,正!!鸡翼好香口,皮脆又有肉汁,好味!!炒面,用铁板热辣辣送上,面弹牙,猪肉大块,椰菜爽口。朋友果然无介绍错,有诚意,有质素,好味,服务亦好好!!
平日星期三晚都几满座。
除左枱位置,佢地都「他他咪」位,好有日本气氛。
望下餐牌种类好丰富,样样都想试。
鸡翼好香口,皮脆又有肉汁,好味!!
炒面,用铁板热辣辣送上,面弹牙,猪肉大块,椰菜爽口。
朋友果然无介绍错,有诚意,有质素,好味,服务亦好好!!
鸡泡鱼干,正呀!!整得好香口,烧得有少少焦香,香脆香韧有咬口,好好味!! 鸡泡鱼干个价钱仲要ok抵!!
鸡翼好香口,皮脆又有肉汁,好味!!
炒面,用铁板热辣辣送上,面弹牙,猪肉大块,椰菜爽口。