2018-10-13 36 浏览
朋友知道我深爱辣火炉,在生日的月份带我试新的!一黎到个汤系青绿色咖,心谂左一阵系咪真系饮得咖。怀著信心就拿起汤匙试一口吧!哇想不到味道清甜、带有少少的麻也有香辣的香味!不是想像中那么辣,而是慢慢的渗入味蕾当中。我全程都不停咁添饮😂😂蕃茄薯仔汤同样出色,最后我哋两个饮晒成个汤底👍🏼👋🏼另一个是我最停不了口的是麻辣百叶,因为本身我又好辣又爱香草加腐皮,所以一碟菜当中有齐我最喜欢的,所以真是停不了口!所以当我知道店中的饺都是人手包制的,我看到使挑选了香茜饺,厚厚实实的啖啖肉,不过如果香茜味再多啲就更好啦☝🏼而佢哋既肉丸都满有惊喜的!每一种都好痈肉汁同鲜甜味❤️我朋友觉得贡丸最好味,我自己就钟意足料墨鱼丸,而牛丸同鱼丸都系我试过咁多火锅店当中最juicy 的👍🏼仲有超新鲜的A菜,不过落左一次辣汤里面,已经辣到无左意志😂🤭火锅店仲有好多唔同牛既部位俾我哋选择,我哋今次㨂左牛横隔膜上面既一条肌肉,个名从未听过,所以已经唔记得系乜名😂不过牛味十足的!喜欢试新野既可以不妨试试❤️
朋友知道我深爱辣火炉,在生日的月份带我试新的!
蕃茄薯仔汤同样出色,最后我哋两个饮晒成个汤底👍🏼👋🏼