2024-04-12
中午想食brunch, 12点去到人未算好多,只有两台客,但后来越来越多人,一点左右已经全场满座,落单先知道lunch免加一服务费,唔怪得咁多人帮衬啦😊😊Lunch餐牌食物选择贵精不贵多,得3版纸,啱晒我呢啲选择困难症患者✌🏻♥️蒜烤澳洲西冷扒,有机生菜,薯饼,煎蛋$148😍😍😍😍😍强烈推介,我拣咗五成熟,西冷扒冇用松肉粉,但系软腍腍,充满牛肉味,亦都有肉汁,厨师明显用心处理过,令牛肉的纤维软化,非常好食😋真系好好食😋薯饼好好食,绝对不是快餐店质素煎鸡蛋外边好香脆,蛋黄流心有蛋香👍🏻♥️巴哈马火腿,烟三文鱼蟹柳,罗马酸种手拉pizza $88Pizza底松软,芝士份量算多,切成6件,每一件都有Parma Ham,好满足♥️绿茶提拉米苏$80 忌廉软滑甜度适中,提拉米苏上洒上香脆粟米片,有咬口,食落更有层次♥️浓情朱古力$80 下面两旧Brownie里面仲系暖暖的,上面有一球冰冻朱古力雪糕,两样加埋一齐食真系好正,加上棉花糖同粟米片,好睇又好食😋♥️Pineapple espresso tonic $50味道特别,可以一试♥️Iced Earl grey chocolate $50个人觉得热饮应该更
♥️蒜烤澳洲西冷扒,有机生菜,薯饼,煎蛋$148
😍😍😍😍😍
薯饼好好食,绝对不是快餐店质素
煎鸡蛋外边好香脆,蛋黄流心有蛋香👍🏻
♥️绿茶提拉米苏$80
♥️浓情朱古力$80
味道特别,可以一试
个人觉得热饮应该更好味,下次有机会试试