食连锁店都高质好食过佢,嘥我quota,不了-3-🥲・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・家肥屋润 - 3人炸鸡套餐 (13件鸡) - HK$286.2 (熊猫app外卖价)套餐包括:韩式炸鸡13件、韩式寿司卷、韩式年糕、韩式小食(鱿鱼酱、大豆芽)、甜酸萝卜、饮品3罐・味道:炸鸡冇腌到,炸皮都冇乜味⋯⋯呢啲急冻鸡唔可能有鸡味㗎啦,由内到外都冇乜味,系靠甜酸酱同蜜糖芥末酱~年糕又系kick嘅,个酱沟到好浠得薄薄甜味,冇辣味。其他配菜就正常啦,来货咁嘅味。・口感:炸鸡冇乜肉汁但唔算鞋,因为炸皮都厚。年糕烟韧但煮唔透,个芯仲系硬硬地omg-.-・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性价比:低~🤰9冲度:不了~🤰结论:价钱都冇特别出众,食物质素同味道低,sorry next👎・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
食连锁店都高质好食过佢,嘥我quota,不了-3-🥲

🤰性价比:低~
🤰9冲度:不了~

2023-05-04
30 分钟 (外卖送餐)