2021-11-25 1104 浏览
工人姐姐经常同我推介呢间炸鸡店 但屋企附近无 今日去宝琳见到佢既招牌 心谂终于系时候一试喇!😎叫左一只chicken joy 🍗店员会问你想要髀定胸既部位 我其实对鸡胸无抗拒 加上店员话会大只啲 多啲肉 咁我觉得啲肉鞋啲都无所谓啦💁🏻‍♀️原来佢仲会跟埋一个蘑菇汁 咁我就更加觉得呢件炸鸡 系又干又柴👻一拎上手已经同平时既连锁店炸鸡唔同 佢既温度系辣手 值得一赞既 而且等都唔等左好耐🔥一咬落去简直颠覆晒我既想像 外皮炸到好脆 而且调味刚好 入面既肉汁满满 而肉质系嫩滑既😍😍而附送既汁 同平时蘑菇饭汁系一样既 我觉得可落可唔落 无特别加分 只系如果你食食下觉得干身的话 加少少都唔错 不过好似就无发生系我旧炸鸡身上😂依家又想食添

2021-11-23