2020-06-07
前身旧翠华位置,上市公司都做唔住,富华接了来做,正所谓『有人辞官归故里,有人漏夜赶科场。』Lunch 食个快,就叫个午餐D《 招牌烧鹅四宝饭》跟《中汤》和《冻斋啡》,再叫多一个佢哋嘅招牌《菠萝油》比正常大size略大,但包唔热,面包唔松软。唔会再食讲明烧鹅四宝当然有烧鹅另加切鸡、叉烧、咸蛋。讲得招牌烧鹅算正常,但系又未令你觉得好正好好味,但系叉烧就真系太过柴皮。中汤《 花生眉豆煲鸡脚》当例水一样,唔好饮冻斋啡,出咗事😒有啲茶记冻斋啡系唔会畀糖,有啲就照畀甜。我一时忘记咗叫走甜,嚟到𠮶阵时就出事,超差嘅服务态度 ,觉得你自己讲漏咗,系唔想同你换,同佢已经 道歉( 冇错系我道歉) 佢都当你冇到,抛低杯茶就行开😳😤PS. 整体你当佢快餐咁食, 上枱速度够快, 服务员凶神恶煞,有点儿像大牌人气茶记一样 ,不过今时今日这类冰室通街都有,点解要拣一间受气㗎呢! 食物质素属于正常 但唔系好食过类。食物卖相=(满分20) 15食物味道=(满分20) 13服务质素=(满分20) 4装修整洁=(满分20) 16性价比率=(满分10) 6回头指数=(满分10) 3总评分(满分100)57分
Lunch 食个快,就叫个午餐D
《 招牌烧鹅四宝饭》跟《中汤》和《冻斋啡》,
再叫多一个佢哋嘅招牌《菠萝油》
比正常大size略大,但包唔热,面包唔松软。唔会再食
中汤《 花生眉豆煲鸡脚》当例水一样,唔好饮
食物卖相=(满分20) 15
食物味道=(满分20) 13