2024-12-01 449 浏览
📍Dan Ryan‘s Chicago Grill(尖沙咀)尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦3楼OT315号舖同朋友好耐冇约过食饭,之前食过呢间餐厅觉得佢环境又大又舒服,而且食物大份兼好食朋友又未食过一于带佢嚟食CHICAGO SET❤️Main: 炭烤封门牛柳💰$348😋😋😋😋.8/5👉招牌凯撒沙律上次食过知道佢个set沙律都超大碟,而且沙律菜又新鲜又嫩,同埋劲香芝士味,我超欣赏佢呢个沙律菜👉炭烤封门牛柳朋友话我呢个绝对冇介绍错超重牛味同埋劲香味好好食,个职员劲好俾我将薯条转做炒蘑菇👉自家制布朗尼蛋糕配朱古力士多啤梨佢个布朗尼蛋糕够晒湿润,加埋布朗尼好有口感又唔太甜,加埋少少朱古力酱就啱啱好喇,饭后甜品好满足❤️Main 纽约牛肉烟熏三文治💰$248😋😋😋😋.8/5👉周打蚬肉汤呢个汤唔好睇佢好似细细碗咁但系都好饱肚佢饮落去劲香滑同埋超多蚬肉汤,所以最后都系一滴不留👉 纽约牛肉烟熏三文治系我最钟意嘅番薯条香甜又香脆正正正!!个三文治烘到脆卜卜,然后夹住热溶咗嘅芝士同埋劲多份量嘅烟熏牛肉超大嚿劲正啰佢旁边仲有个孙瓜可以配埋一齐食真系劲满足👉美式雪糕新地佢个卖相好吸引,有好多cream同埋
尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦3楼OT315号舖

😋😋😋😋.8/5
👉周打蚬肉汤
👉 纽约牛肉烟熏三文治
👉美式雪糕新地
佢个卖相好吸引,有好多cream同埋朱古力酱下面系劲香嘅粉奶雪糕,食完呢个真系好满足V(^_^)V

回头:yesyesyes!系度过圣诞节都系一个唔错嘅选择餐厅布置得好靓同埋好有美式嘅感觉好似去外国,顺带一提,佢嘅餐包真系超级好食,所以我将今餐嘅嘢都食光光
#Dan Ryan‘s Chicago Grill