2021-03-14 82 浏览
weekend都有lunch set, 而且价钱唔贵所以试下 。点咗个美国肉眼牛扒配薯蓉, 牛扒好似茶餐厅𠮶啲牛扒比较薄身,所以冇得 几多成熟。 牛扒唔差嘅,不过牛扒边嘅部位有啲overcooked, 我比较钟意厚身啖啖肉牛扒。 呢个肉眼唔多肥膏。佢嘅presentation 唔美观, 一大pat薯蓉挞咗喺块好大嘅牛扒旁边,牛扒下面仲有几块椰菜 。薯蓉冇乜味, 系开得好稀嘅薯蓉, 食唔到薯仔味。反而个餐汤carrot soup 唔错几好食。 加咗两个炸物,炸芝士虾球同埋炸鱿鱼圈,good good. 下次可以试试地方宽敞,张枱好大,服务好, 内部装修有格调 。虽然食物唔系顶级, 可能因为系lunch set嘅缘故。我会再回头。

我会再回头。
Carrot soup