2023-04-04
周年纪念日男友带咗我嚟试铁板烧😍餐厅环境神秘感满满 气氛安静且舒适亦有3间特式厢房 装修高雅 系有心思嘅设计当日安排坐细房 私隐度高 仲可以坐到席前位置 可以一边欣赏大厨手艺一边享受料理👍🏻食材方面高级新鲜 配搭相当有心思 价钱合理 .夜。铁板烧精选套餐 (2人份)师傅会先捧出食材出嚟俾我哋打卡😝师傅嘅摆盘同料理都好出色 好有讲究上菜速度啱啱好 唔会有种食得好赶嘅感觉!.季节料理一品(鱼翅) - 味道酸酸甜甜好开胃刺身三点 - 好新鲜 各有千秋仲有表演睇 我真系哗左一声 好惊喜😂活西澳龙虾有份量 即场拆肉 功架十足!龙虾好多虾膏 师傅会取出虾膏系铁板上炒香 做成酱汁 好香好浓郁 龙虾肉质细嫩爽口弹牙 粘上酱汁超好食 !!和牛经过备长炭烟熏 厚烧和牛至五成熟 油脂均匀 肉质柔软 有肉味 香气四溢 入口即溶汤品系加埋头先嘅龙虾一齐烹煮 好鲜甜入味炒饭系加有头先和肉最肥最多脂肪嘅部位切成和肉粒一齐炒 师傅用上日本米 加入樱花虾 日本蛋同葱粒 劲香喷喷 好干身粒粒分明 充满蛋香 甜品系日式红豆丸子 烟烟韧韧唔会过硬 配时令日本哈密瓜 又甜又多汁~洗手间有啲意外 设备齐全 有化妆枱 有卫生绵同
餐厅环境神秘感满满 气氛安静且舒适
亦有3间特式厢房 装修高雅 系有心思嘅设计
当日安排坐细房 私隐度高 仲可以坐到席前位置
可以一边欣赏大厨手艺一边享受料理👍🏻
食材方面高级新鲜 配搭相当有心思 价钱合理
夜。铁板烧精选套餐 (2人份)
师傅会先捧出食材出嚟俾我哋打卡😝
师傅嘅摆盘同料理都好出色 好有讲究
上菜速度啱啱好 唔会有种食得好赶嘅感觉!
刺身三点 - 好新鲜 各有千秋 仲有表演睇 我真系哗左一声 好惊喜😂
洗手间有啲意外 设备齐全 有化妆枱 有卫生绵同牙刷漱口用品 劲加分😳
最后想多谢廷师傅嘅用心 仲帮我哋影咗啲靓合照 今餐真系食得好开心 有机会再来☺️