2015-03-26
拍拖周年,紧系食豪d! 来得呢度,紧系叫d劲野啦!老板知我地要庆祝下,就介绍左个menu无既菜俾我地!厚福招牌蟹面呢客菜系店主诚意推介,平时无得食ga!d蟹好新鲜,而且蟹味浓香,姜葱味重,加埋有黑椒吊味。。。面好爽身,系传统粗面吸收晒蟹既香味同配料味,识食一定系食面啦! 但蟹都好好味,肉够实够香,正!到打边炉啦! 最钟意叫o既海鲜,必选阿拉斯加长脚蟹!2斤几 - 两个人食,差d食唔晒ar!火焰醉海皇汤底 - 其实会有staff 系我面前点火,等d 海鲜更香,汤底更好味,可惜我部手机太低b影唔到。。酒味+海鲜甜味既汤底,而且海鲜有bbq香,里面既海鲜够晒足料,大虾大蚬好食到晕!虽然都知太多野食,但例牌都要叫下肥牛同丸,睇落都好似叫得太多,唔紧要啦,最多打包(我个时系咁谂XD)本地手切牛肉话系每日4点系本地屠房拎,保证新鲜手打五宝丸、猪脚筋芝士猪肉丸、手打鱼蓉面最后真系要捧住个肚走,饱到傻左!XD
来得呢度,紧系叫d劲野啦!
老板知我地要庆祝下,就介绍左个menu无既菜俾我地! 厚福招牌蟹面
呢客菜系店主诚意推介,平时无得食ga!
d蟹好新鲜,而且蟹味浓香,姜葱味重,加埋有黑椒吊味。。。面好爽身,系传统粗面吸收晒蟹既香味同配料味,识食一定系食面啦! 但蟹都好好味,肉够实够香,正! 到打边炉啦! 最钟意叫o既海鲜,必选阿拉斯加长脚蟹!
2斤几 - 两个人食,差d食唔晒ar! 火焰醉海皇汤底 - 其实会有staff 系我面前点火,等d 海鲜更香,汤底更好味,可惜我部手机太低b影唔到。。
酒味+海鲜甜味既汤底,而且海鲜有bbq香,里面既海鲜够晒足料,大虾大蚬好食到晕! 虽然都知太多野食,但例牌都要叫下肥牛同丸,睇落都好似叫得太多,唔紧要啦,最多打包(我个时系咁谂XD) 本地手切牛肉
话系每日4点系本地屠房拎,保证新鲜 手打五宝丸、猪脚筋 芝士猪肉丸、手打鱼蓉面
最后真系要捧住个肚走,饱到傻左!XD