2017-07-20
海胆北海道牛卷嫩滑肥牛包住满满既海胆,一啖一件劲鲜甜,加上秘制酱料,好好味,我地两个瞬间KO成碟。鹅肝寿司鹅肝煎到刚刚好,够肥够厚,同寿司饭绝配,一D都唔油腻。安格斯肉眼扒上枱时5成熟左右,块铁会慢慢煮熟件牛扒,餐厅好贴心有一块热铁,如果想熟D,可以放牛扒上去煮熟D。我钟意6成熟,入口多汁嫩软,浓浓牛肉味,10安士一阵间就食晒。半自助吧沙律吧 - 多种选择又极新鲜,红毛生菜、九芽菜、芝麻菜、西生菜、少有既海草沙律、菠萝、车番茄、三色椒等等,非常丰富,配合8种酱汁(推介青芥末蛋黄酱同紫苏汁,清新 惹味。轻甜品 - 自家制5款(芝士挞、朱克力挞、啫喱、布丁、甘薯同2款雪糕,细细件,试晒都唔济。饮料 - 热汤2种、Coca-cola 旗下汽水6种、新鲜果汁菜汁6种、叻啡或茶包(英式 Twinings 及日式),种类繁多加$58就可享用,性价比极高。环境位置就脚,地铁站行5至7分钟,2楼境观开扬,装修时尚,灯光明亮,座位舒适阔落,布置偏重西式,唔讲唔知系日式餐厅。服务质素既细心又贴心,个块小铁板好搞鬼,俾我整熟块扒、半自助吧附近有职员介绍同帮忙,不时添水,值得一赞。
鹅肝寿司
鹅肝煎到刚刚好,够肥够厚,同寿司饭绝配,一D都唔油腻。
安格斯肉眼扒
半自助吧
加$58就可享用,性价比极高。
服务质素