2023-04-13
今次叫咗2个set lunch,1个系A5和牛寿喜烧($498),大大块牛肉,雪花好靓,点埋蛋汁食好滑溜。底下仲有好多菜,索埋d汤煮到好冧好好食另外仲叫咗8件寿司定食($288),入面有我最钟意嘅海胆、拖罗同带子,食落好鲜甜,唔错🤭坐近烧炉吧附近见到班师傅不停系度烧串烧,我都比佢哋吸引到,之后叫咗葱盐牛舌串烧🐮($78),爽口弹牙,有炭烧香气,推荐👍最后仲有呢个野菜沙律伴大闸蟹膏酱🦀($198),价钱系有d贵,但有好大兜蟹膏同五颜六色嘅蔬菜,将蟹膏「笔」落去d蔬菜上面度食,感觉好邪恶但真心好食🥹今次食lunch餐厅安排咗窗边位,出面就系超靓维港海景,加上天气好好,最适合影靓相打卡💕如果夜晚嚟就更加正😝