2024-09-14 226 浏览
同男朋友唔知系周末有咩做,咁啱谂起朋友介绍喺屯门有间好chill嘅coffee shop,就专登揸车入去试吓。先讲吓环境,有专门闻咖啡区,来自世界各地嘅咖啡豆,啱晒咖啡发烧友☕️话到明「乐啡」,梗系唔少得音乐,仲要系黑胶,越嚟越少有,系一大加分!亦都系驱使我黎嘅其中一个原因。终于到食物啦,食物质素唔错,叫咗一杯Matcha latte 同All Day Breakfast(食到一半先记得影),Matcha latte 唔会好似连锁店咁甜,适合(伪)减肥人士,而且仲可以饮到浓浓嘅抹茶香。而All Day Breakfast 价钱合理,份量够,牛角包一入口就有牛油香渗出,所有材料都新鲜,感受到店员用心制作🥐🥐仲有好多菜式,可以留返下次再嗌最后老板好有人情味,会同客人chitchat ,见到店内夹满咖啡卡,就知道有好多回头客。如果我喺附近住或者附近返工,都应该会变成恒常客人。😂推荐指数

仲有好多菜式,可以留返下次再嗌

推荐指数

2024-09-14