2022-11-05 1071 浏览
🥳至从屯马线开通🚇我哋又发现左土瓜环一间超正又可以hea下嘅型格cafe☕️放假揾间cafe叹番个轻食嘅早午餐🍴的确系可以令我放松一下心情❤叉叉电喔🔌🪫🐔希腊乳酪鸡肉烤饼 $98🌈呢个希腊乳酪鸡肉烤饼放满香喷喷嘅烤鸡肉🐔加埋酥脆嘅烤皮同埋清爽嘅柠檬油醋口味🥳卖相靓靓又丰富❤美味又健康嘅一份轻食餐呢👍🍝微辣亲子卡邦尼 $138🌈 呢个🍝微辣亲子卡邦尼🍝里面有鸡蛋🥚黑椒🧂上面仲铺满满蟹籽添🦀而且意粉仲够弹牙❤唔错👍🥤Expresso Orange $48🌈第一次饮呢个Expresso Orange🍊一试难忘❤平时我系极少饮Expresso☕️因为味道比较浓🔥但系呢杯加埋orange嘅Expresso☕️就令我完全改观😗两个味道夹埋就啱啱好平衡咗⚖️推介推介呀🥳🥑Avocado Banana Smoothie $68🌈味道充满住Avocado🥑同埋 Banana🍌嘅香味🥳用黎做Smoothie就系好味道嘅保证啦🥳🥳

🐔希腊乳酪鸡肉烤饼 $98

🍝微辣亲子卡邦尼 $138