周末突然间想食港式嘅铁板牛扒!喺铜锣湾好自然谂起就去花园餐厅🍴已经唔知几多年冇嚟过呢一间嘅花园装修依然冇变过 满满嘅青春回忆意想不到系星期日嘅下午佢依然有下午茶餐啊🫣而且成个场都几多人!!仲要$83就可以食到铁板肉眼或者西冷,应该比起午餐或者晚餐抵食吧,仲要连餐汤同嘢饮🫢 .两个人点咗两份铁板肉眼牛扒 $83份好快就上咗餐汤罗宋汤比忌廉汤出色很多西芹、红萝卜、蕃茄好足料!最意想不到系仲有几嚿牛腩碎肉呢度嘅面包虽然只不过系用微波炉返叮,但总觉得满满嘅童年或者青春嘅回忆都依然咁好食😆😆两份牛扒都点咗五成熟,但其实大家都知道港式牛扒唔会奢求太高🤣🤣,但块扒真系好大块!一餐当三餐都得!!!仲配两条小棠菜,同埋薯条俾你,黑椒汁蒜蓉汁任你拣,我要咗黑椒汁,但唔算好辣,下面张相我已经切咗三份一份俾朋友,但佢都仲系咁大块😂😂埋单合共$185,以呢个份量同价钱冇嘢可以挑剔,下午茶时间值得再嚟!
周末突然间想食港式嘅铁板牛扒!
喺铜锣湾好自然谂起就去花园餐厅🍴
已经唔知几多年冇嚟过呢一间嘅花园
装修依然冇变过 满满嘅青春回忆
意想不到系星期日嘅下午佢依然有下午茶餐啊🫣
而且成个场都几多人!!

两个人点咗两份铁板肉眼牛扒 $83份
好快就上咗餐汤罗宋汤比忌廉汤出色很多
西芹、红萝卜、蕃茄好足料!
最意想不到系仲有几嚿牛腩碎肉

铁板肉眼牛扒