2021-11-28 36 浏览
〈烤慢煮BBQ猪肋排〉🐷🍖猪肋排嘅份量好多, BBQ酱汁好够,好惹味,仲有意粉伴碟,好丰富。〈香脆软壳蟹汉堡伴椰菜丝沙律薯条〉🦀🍔软壳蟹炸都好香好脆,再夹埋用椰菜丝整成嘅沙律夹埋一齐食,感觉好开胃。薯条份量都唔少,我哋两个女仔都食唔晒。〈焦糖香蕉窝夫〉🍌🧇甜品系即叫即制,所以送上枱时,香蕉上面嘅焦糖仲系烧得热辣辣,窝夫用嘅蛋浆有好香嘅蛋味,咸咸地绝对唔系死甜,两大块嘅窝夫真系令人食得好饱。〈提拉米苏窝夫〉🧁🧇呢款甜品用嚟打卡真系一流,提拉米苏好似个小盆栽咁,上面插着一块窝夫,好似食紧两款甜品咁,提拉米苏味道出色,系回头率十足嘅甜品。〈有气柠檬咖啡〉🍋🥃梳打水配以柠檬,再加上可以自己选择份量嘅咖啡,系一个清新之选。〈奶酱啡〉🍫🥜☕️呢款咖啡卖相非常吸精,饮得出淡淡的花生同朱古力味,一啖接一啖好快饮完。
〈烤慢煮BBQ猪肋排〉🐷🍖

〈香脆软壳蟹汉堡伴椰菜丝沙律薯条〉🦀🍔