2024-03-05
周末chill一chill之《Show Time Sport Bar》《Show Time Sport Bar》适合一班朋友去饮酒,餐厅有一系列娱乐,包括枱波、飞标、唱K、酒Game等等……应有尽有,串烧:牛肉组合/$158组合牛肉组合包括安格斯牛、牛肉串、牛肋串及牛舌:整体牛肉鲜甜,烧得啱啱到火喉。$158组合则有羊肋串、鸡肶肉、墨鱼香肠、日本厚油杨及青椒仔:特别要赞羊肋串,羊味够又唔会太骚。日式拉面套餐:札幌叉烧拉面 & 唐扬炸鸡意想不到既汤底,非常鲜甜,炸鸡同面既份量十足。Pizza:黑松露野菌pizza系啊,又系黑松露啊,pizza配料十足,无偷工减料,芝士味又香又浓,入口即溶,食完亦无好济既感觉。饮品:Alice in Wonderland & Wizard of OZ朋友同我都喜欢打卡,所以叫左两杯适合打卡既Cocktail,当然味道方面亦系水准之内,而值得一赞既系朋友果杯Alice in Wonderland,士多啤梨味几浓,Cream味唔会概过左本身野饮既主味,总结:周末狂chill,适合成班朋友周末丧饮。
串烧:牛肉组合/$158组合
日式拉面套餐:札幌叉烧拉面 & 唐扬炸鸡
意想不到既汤底,非常鲜甜,炸鸡同面既份量十足。
Pizza:黑松露野菌pizza
总结:
周末狂chill,适合成班朋友周末丧饮。