2019-12-02
每次经过门口都觉得好神秘又得意,终于揾倒朋友一齐去试下。入面装修好靓,环境一流,同朋友一枱可以坐成个晏昼!调酒吧后面摆满哂各色各样嘅gin,当然唔只墙上嘅款色,非常厉害!我地唔系好识饮gin,叫左staff介绍下。佢地好好咁介绍左佢地嘅signature比我地,仲拎左出黎比我地欣赏D酒樽好靓,全部都系黎自世界各地嘅酒,劲呀我最后拣左杯黎自西班牙嘅gin,佢嘅base系葡萄。因为我好少饮gin,想拣D甜甜地易入口D嘅~果然好好饮 师傅调得好好饮,D味好夹,提子味好出,甜甜地但唔会太过。佢地夹左青提、茶包同梅。下面仲浸住真嘅青提,好新鲜同大粒。佢地D冰都切得好靓,杯野劲冻饮口,好正同朋友一齐倾得开心,叫多左杯黎饮。今次叫职员介绍玫块味嘅gin,佢介绍左呢只苏格兰黎嘅 Rock Rose,话系好受欢迎,而且玫瑰味算重。Tonic water 我都唔识配,都系交比专业职员全权负责🤣黎到觉得都几好饮,不过无想像中咁重玫瑰味,可能平时饮得玫瑰糖水太多😂但杯野好清甜,都会推介嘅以下两只就系香港牌子嘅gin,handover仲要系喺香港酿嘅。朋友叫左黎饮,gin味都几浓,可能唔啱新手饮🤣呢只就系另一
入面装修好靓,环境一流,同朋友一枱可以坐成个晏昼!
我地唔系好识饮gin,叫左staff介绍下。
D酒樽好靓,全部都系黎自世界各地嘅酒,劲呀
我最后拣左杯黎自西班牙嘅gin,佢嘅base系葡萄。
因为我好少饮gin,想拣D甜甜地易入口D嘅~
佢地夹左青提、茶包同梅。
下面仲浸住真嘅青提,好新鲜同大粒。
佢地D冰都切得好靓,杯野劲冻饮口,好正
同朋友一齐倾得开心,叫多左杯黎饮。
但杯野好清甜,都会推介嘅
朋友叫左黎饮,gin味都几浓,可能唔啱新手饮🤣
呢只就系另一只香港牌子,揾左卖字黎设计个封面
呢度D小食都几好食,所有嘢都好新鲜,尤其系D芝士同火腿,好好食