2022-10-16 79 浏览
呢间餐厅以哈利波特magic为主题🪄,今次已经系第二次来,呢度地点有啲难揾。佢哋仲集齐了9 3/4月台手推车,魔法棒,猫头鹰笼。。。既道具,感觉好像穿越去左哈利波特嘅魔幻世界咁🔮, 佢哋仲欢迎客人配戴佢地既道具影吓相玩吓! 哈利波特fans一定要来喔! 卷卷虾(酥炸薯仔虾)🍤呢样系最期待的小食,将薯仔刨成丝包著虾肉,炸完之后薯丝好脆,虾肉又弹牙,香脆可口,再加上酸甜酱汁,yummy !! 十分推荐。黑乌克兰铁肚皮龙(黑松露软壳蟹汉意粉🦀 )黑松露味劲香,软壳蟹炸到金金黄黄,份量好足,食落仲脆卜卜,仲有好多鱼籽添,好想自己一个人食哂成碟啰! 路莫斯(芝士蚬肉蘑菇烩意大利饭 🍄)意大利饭既质感有点偏硬,酱汁稍为有点干身,而蚬肉都算大粒,每啖饭都食到蚬肉。 狮面龙尾羊堡(纽西兰羊肉汉堡🐑)呢个羊肉肉质超级Juicy,有些少羊膻味,钟意食羊嘅朋友可以试试佢!值得encore。

卷卷虾(酥炸薯仔虾)🍤

黑乌克兰铁肚皮龙(黑松露软壳蟹汉意粉🦀 )

路莫斯(芝士蚬肉蘑菇烩意大利饭 🍄)

狮面龙尾羊堡(纽西兰羊肉汉堡🐑)

• 卷卷虾