2012-08-27
是日病重, 同老公返娘家!!路经许荣记, 老公不喜欢这间店铺,因为佢话好细碗, 又唔特别, 但佢话我唔舒服, 食清d, 再俾次机会试多一次!!一坐低有人招呼, 个阿伯企我地旁边不停按机,我地以为佢玩紧手机, 有少少发怒,点知我地一开口点餐, 原来佢按紧部机落单, 哗, 估佢唔到甘先进!!我清清地要鱼蛋河加腩汁, 好彩有葱花同蒜粒吊味, 汤底清淡, 鱼蛋弹牙!!不错!不够杰, 好似水甘, 不太浓味, 欠缺牛腩味, 只有咸味!!老公食云吞河, 云吞不算大粒, 不过不失,无特别!!依度出名鱼蛋, 可以一试!!!老公话d 辣椒油超正, 好香,又够辣!!菜心份量不多,ok, 可能只是加几蚊,所以不大碟!!!20几蚊碗河, 河粉幼细, 几滑,份量多过之前, 间唔中食一餐都ok!!
一坐低有人招呼, 个阿伯企我地旁边不停按机,我地以为佢玩紧手机, 有少少发怒,点知我地一开口点餐, 原来佢按紧部机落单, 哗, 估佢唔到甘先进!! 我清清地要鱼蛋河加腩汁, 好彩有葱花同蒜粒吊味, 汤底清淡, 鱼蛋弹牙!!不错! 不够杰, 好似水甘, 不太浓味, 欠缺牛腩味, 只有咸味!! 老公食云吞河, 云吞不算大粒, 不过不失,无特别!!
依度出名鱼蛋, 可以一试!!!老公话d 辣椒油超正, 好香,又够辣!! 菜心份量不多,ok, 可能只是加几蚊,所以不大碟!!!