2017-02-24
夜晚系旺角食饭 成日都系𠮶几间所以求期揾左一间去食见openrice冇咩人差评 就谂住同条女试下啰最后晚饭2个人食左HKD14x1.员工训练欠奉原本黎呢间系因为条女会钟意食日本丼一坐低米见50至60蚊一份 都知会细份啲架啦仲要写住什锦xx丼 米谂住问个金色头发男店员包左咩𩠌啦 不过得到既回应系张图有咩就系有咩啰咁(态度正常但内容欠奉) 咁我地见即系鱼生一份加少少菜同玉子就叫什锦鱼生饭就转左食咖喱饭同野饮(红豆冰加10蚊同玫瑰花茶加8蚊)等左一阵野食黎到 但系可以黎错既原本叫左一份吉列猪蛋包饭同照烧鱼蛋包饭 但系黎左一份牛肉蛋包饭同照爆鸡蛋包饭成件事系好儿戏咁 仲要吾睇order 纸系咁问我地叫左咩就算2. 2杯饮品 玫瑰花茶吾系餐饮 但系揾糖浆开加少少花瓣落去就算 而杯红豆冰只系杯糖水黎 冇乜奶之余又多冰 加埋加左18蚊俾2杯垃圾出黎做咩 做番啲茶餐厅餐饮出黎好过3. 个饭太湿 都叫食得落 不过吾值六七十蚊 仲要计加一添
所以求期揾左一间去食
见openrice冇咩人差评 就谂住同条女试下啰