2022-09-03 519 浏览
今日中午又和儿子约到此餐厅吃饭,几乎每星期都会去帮衬此餐厅,环境舒适、食物不错感觉良好。但好可惜今日遇到一件令我们都感觉不良好的经历。一入门口都要扫安心出行QR code,有一位中年肥店长戴眼镜,看到我的二维码识读未更新显示,他马上对住我好大声讲小姐妳未更新不可以入内堂食,妳要更新咗先,咁好啦!他叫我儿子先坐下来,叫我更新咗再扫,当我坐下来他又对住我们好大声讲妳冇更新二维条码我哋就唔比妳入内堂食又要我哋餐厅罚钱⋯⋯,后面食客全部望过嚟,好似我好大件事咁,感觉好难受😣,如是者我已经update 扫左二维条码喇!食完嘢倾倾吓这位肥店长又刻意又过嚟问齐哂末呀d嘢食,想催促我们去埋单,哗!想点呀呢位店长一次又一次真的觉得不舒服,一向对于此餐厅印象都可以,但今次真的完全扣分,希望能够改善服务人员的服务态度。
2022-09-03
午餐