餐厅: 元気寿司 (恆福商業中心)
资讯:

2018-03-14 217 浏览
新年好多食肆都闩门冇开,只好食下连锁餐厅,元气都好耐冇食,佐敦呢间系地库,首先自己己经收唔到上网,又冇Public Wifi, 如果有Wifi 就好了落到去人唔算多,反而游客比例多过香港人食回转寿司人少最怕就系啲食物唔新鲜而且啲sushi卖相真系麻麻地,好暗淡色,睇见都唔开胃都系手写点算....哇,个筋子一黎就反左枱😓,第一次食,口感嘛麻地,好似食紧胶咁辛辣长鮨吞拿鱼:加左啲辣椒冇晒鱼鲜味,有啲浪费炙热亲子三文鱼:卖相好过转紧个啲,起码唔会好干身,味道都okay有沙😓女友点的,我个人麻麻地软壳蟹,好干

落到去人唔算多,反而游客比例多过香港人

食回转寿司人少最怕就系啲食物唔新鲜
而且啲sushi卖相真系麻麻地,好暗淡色,睇见都唔开胃

都系手写点算....

辛辣长鮨吞拿鱼:加左啲辣椒冇晒鱼鲜味,有啲浪费

炙热亲子三文鱼:

卖相好过转紧个啲,起码唔会好干身,味道都okay

有沙😓

女友点的,我个人麻麻地软壳蟹,好干