估唔到筲箕湾都开左一间咁打卡既Cafe📷 一入到去就有好似旋转木马既座位感觉好梦幻🔮 就嚟圣诞节周围嘅圣诞装饰都好似去左外国咁Warm🎄 菜式以西餐为主味道好有水准👍🏻 特别要试吓啲嘢饮好精致 💕靓到唔舍得饮😛⭐️ Dirty Beef Burger 🍔分量好大好澎湃真系预左会食到Dirty😅 熔岩芝士加上流心蛋黄真系好正🍳Beef Patty够晒Juicy🥩 加上Caramelized洋葱既焦香甜味好开胃🧅⭐️ Foie Gras Beef Rice 🍱热锅饭加上烧汁感觉好香口🥰 牛肩胛烧得好淋 鹅肝有入口半溶嘅感觉好邪恶😈 ⭐️ Souffle Omelette 🥞强烈建议一定要试‼️一见到上碟震下震下动L咁已经好正😹 入口好似泡沫感超松软☁️ 蛋味够浓香加上幼滑既Cream🥚 睇落好大份但系好味到两个人食晒都唔够😋⭐️ Pineapple Hat 🍍面头有顶新鲜菠萝帽🤣除咗造型之外原来焦香过🔥 甜度非常高 依家上菠萝汁同汽水感觉超爽口🥤⭐️ Dragon Hat 🐲面头嘅Flamingo 🦩同埋粉色嘅火龙果配合返好梦幻既主题💕 火龙果果肉比较淡配上梳打水同菠萝汁反而比较清爽😚
Dirty Beef Burger

⭐️ Dirty Beef Burger 🍔