2018-10-13 489 浏览
啱啱在隔离打圆场身水身汗的羽毛球赛,因为消耗得太多了,所以十分肚饿。见到运动场隔离的乐园,就即刻冲入去医肚。我哋𠮶日打朝早,所以试到乐园的早餐。我哋叫咗驰名的沙嗲牛肉面,朋友就叫咗炸猪扒面。帮我地落单的哥哥很好,问我朋友要唔要猪扒面用沙嗲汤底。我哋当然说好啦,原来就算转沙嗲汤底都是免费的。仲有就系炸猪扒同面是分开上的, 10分贴心。当食物嚟到嘅时候,已经闻到好香。就沙嗲牛肉味好浓郁,啲面又够爽。一般餐厅做早餐,啲沙嗲牛肉都系得几旧。呢间乐园嘅沙嗲好够食。碗边嘅沙嗲汁都睇得出佢系好浓郁,不是稀稀落落的。不过早餐饮品就唔包,要另外叫。但系唔饮嘢嘅话,都可以自己系自助饮品区自己斟水斟茶。好似我哋打完波咁,都谂住饮水,咁呢餐早餐就10分抵啦,个面都是廿零蚊。唔钟意食面食嘅朋友,可以选择包呀麦皮之类,餐牌有很多选择。

沙嗲牛肉面

唔钟意食面食嘅朋友,可以选择包呀麦皮之类,餐牌有很多选择。
沙嗲牛肉面
  • 沙嗲牛肉炒米粉