2023-04-12 543 浏览
话说鹅大大放完几日假之后发觉好似肥左几Kg, 就拿拿淋约班朋友仔去将军澳Monterey 会所打羽毛球啦「锻炼」下啦。🏸🏸💦激战左2个钟之后鹅大大正准备返屋企时,经过门口间冰室时朋友仔问要唔要试下可能系全区最抵既下午茶,呢一个moment鹅大大当然好肚饿啦又。🌝🌝仲洗讲,9秒9冲入去坐低就大嗌:生炸鸡髀配红豆冰丫唔该!! 🍗🫘🧊🐧可能侍应哥哥见到鹅大大就知距好肚饿,6分钟后热辣辣既鸡髀同红豆冰就安全送达啦。虽然选择红豆冰就无其他配菜,但黎到有沙律菜同蕃茄仔伴碟🥗,都好有诚意丫。😋😋鸡髀外表睇落似干左D,但一咬落去系竟然无好硬同好Dry既感觉;反而皮够哂脆亦唔油腻,可以放心唔怕肥肥连皮都食埋。生炸鸡髀既鸡肉先系精髓,咬落又多汁又够味道,唔会太咸同零雪味!正呀喂!😍😍📣📣美中不足既系杯红豆冰就一般左啲,红豆唔太甜不过份量有啲少,牛奶炼奶假如再多DD就啱啱够滑啦。🥲🥲重点系埋单以为自己睇错,呢区竟然$39咋,无错系$39咋!Unbelievable~~ 😱😱😱朋友仔果然好介绍😈😈味道:🐧🐧🐧🐧价钱:🐧🐧🐧🐧🐧满足:🐧🐧🐧🐧日常茶室 地址:将军澳唐俊街23号MONTEREY Place 地下G

重点系埋单以为自己睇错,呢区竟然$39咋,无错系$39咋!
Unbelievable~~ 😱😱😱

朋友仔果然好介绍😈😈

味道:🐧🐧🐧🐧
价钱:🐧🐧🐧🐧🐧
满足:🐧🐧🐧🐧

日常茶室
地址:将军澳唐俊街23号MONTEREY Place 地下G09舖
营业:07:30-21:30
(Last order 21:00)

鹅大大:食完都一样好肚饿呀📣📣
生炸鸡髀&红豆冰