2024-05-02
最近真系食太多 开始要做返多d exercise!!朋友介绍呢间又可以做运动 又可以饮Milk shake keep fit既studio比我郁下~课堂有不同种类 我就报左泰拳班 以最短既时间消耗最多既卡路里首选😎Studio位置好方便 柯士甸站一出行3分钟就到~上到去首先会由热身开始 教练都带住我地一齐做 每组二十下 唔系做开运动都会觉得吃力 热完身已经出左汗~之后就进入重训环节 轮流做战绳 负重深蹲 负重俄罗斯转体 TRX练习…会计时做 坚持每组做30秒~然后最重点环节就系打沙包同打手靶环节 教练会先教好泰拳基本出拳动作 同企姿~ 学好左已经可以即时同教练打手靶🥊1212 1234已经打到爆晒汗💦做完运动成个人都轻型左咁😆落堂会有杯好好饮既代餐milk shake 我地果两杯系朱古力奶昔🍫同士多啤梨奶昔🍓 朱古力奶昔入边有同香蕉 🍌 味道不错 唔会太甜 好健康但又有朱古力既味🍫士多啤梨奶昔入边有士多啤梨果肉 蒟蒻同奇亚籽有咬口 十分饱肚👍🏼👍🏼做运动同饮食真系要好好配合同持之以恒 咁先可以keep住fit同健康💪🏼Ms. Rabbit Studio (佐敦)佐敦渡船街1-4号金霞阁
Studio位置好方便 柯士甸站一出行3分钟就到~
士多啤梨奶昔入边有士多啤梨果肉 蒟蒻同奇亚籽
有咬口 十分饱肚👍🏼👍🏼
Ms. Rabbit Studio (佐敦)
佐敦渡船街1-4号金霞阁2楼A室