2020-10-10
朋友一直好中意瑞典野,今次俾我哋揾到呢间野,真系好surprise!佢个环境好舒服,有一种返咗屋企既感觉,好令人放松。我哋叫咗2杯smoothies 同2款小食。一杯系strawberry fields,另一杯系satisfaction 。个小食就包括一个包同埋朱古力波。杯Strawberry fields 好清新,佢比Satisfaction "杰",入面有士多啤梨,牛奶,香蕉,仲有少少柚子香👻,所以杯饮品好清新,最啱配埋个cardamom bun一齐食。而杯satisfaction 都好正,佢除咗加咗朱古力,仲加咗花生酱,好match,同埋佢比较稀又唔会好甜,所以饮落唔会好漏,啱啱好,唔错。而粒朱古力波同埋cardamom bun我哋都好满意,朱古力比较实,好多椰丝,系一款瑞典既小点心嚟,都几好食。个cardamom bun我就系第一次食,味道几特别,朋友就超中意,赞口不绝。如果大家中意瑞典野,可以嚟望下,我哋见佢仲有卖手工制既表,好精致,我哋望到都有啲心动。
佢个环境好舒服,有一种返咗屋企既感觉,好令人放松。