2023-05-30
一大班朋友食饭最好就系打边炉,拣左尖沙咀嘅斗滚!订枱订左7点,但去到都要等一阵。座位系卡位设计,枱贴枱有少少逼,坐里面嘅攞野饮要拜托朋友帮手🫡斗滚行过三关玩法,一个价钱三种享受,饮品除左啤酒全部任🥤第一关系鸡煲🐔,点左BB辣好惹味,鸡块好入味,莞茜贴心地系另上,方便唔食莞茜嘅朋友可以唔落。第二关一上黎全部人即刻哇哇声!海鲜盛宴实在太震撼!🦀🦐🐚🐟海鲜质素绝对冇因为价钱而将货就价,鲍鱼/蛏子/带子都好新鲜,仲有中间嘅乌冬简直系画龙点睛!实在太好味啦!第三关系任打边炉,我地叫左胡椒猪𦟌汤,好香胡椒味,不过出奇在食落系冇胡椒味,猪𦟌太多有啲阻住我地打边炉,所以中段要将佢勺起哂!肥牛片系任点,其他火锅料可以自己喺雪柜攞。选择都几多,质素亦不错。值得一提系伙记真系好好,全场满座都keep到有礼貌仲有条不紊,好快应你又好快帮到你。劲👍
斗滚行过三关玩法,一个价钱三种享受,饮品除左啤酒全部任🥤