2009-12-26 59 浏览
Christmas 吉之岛真系多人到爆爆爆炸,原因系好似全日买野有九折。行下行下行到累,系时候揾D野咬下过下口瘾,都系班戟最吸引! 不过个度D哥哥姐姐仔好似唔系咁想做咁㖞,块面都几黑下,佢地都唔系好多人帮衬姐,唔驶黑哂面呀?谂左一阵都系觉得要甜既开心D,但又唔想食D咁漏既野,最后要左个最简单既朱古力香蕉班戟。其实佢材料真系好简单,就系香蕉加见到佢落左一大堆朱古力碎!开头咬落去D朱古力未溶就觉得有D怪,但等多阵D朱古力开始系热力溶化之下变左朱古力酱就好正! 啖啖咬落去都有朱古力,当然有点甜,不过又唔会多到成口都系,唔错! 班戟皮硬硬地,我觉得淋DD好食D,不过好在都有蛋香,也算是不错的。不算太差,纯为过下口瘾,可以一吃呀! =)

不算太差,纯为过下口瘾,可以一吃呀! =)
OK!