2008-03-21 42 浏览
以前经过见到人地食d意粉好似几好. 所以试下.星期五晚七点半唔洗等位. 坐位ok. 但台同台距离好少.见到原来系UCC 集团的. 因为上次食过尖咀UCC Cafe 好难食. 所以有D惊.两个人都叫左个焗意粉. 跟餐沙拉同餐饮.餐沙拉: 细碟. 有生菜同粟米. 清清地o甘. 好日式. 麻麻地好食.焗海鲜罗丝粉: 餐牌上系推介的. 够热. 算几多料. d虾几大只. 味道几好但有边好似有少少隆味. 唔够多芝士,要自己加芝士粉, 亦焗得唔够耐. 不过我lum日式都系o甘..另外加左个咖啡jelly甜品. D咖啡jelly超苦. 唔知系甘(因为佢系跟好大pat甜cream 同花奶的) 定系搞错左. 见到隔离台食汤意粉同好似多士甘既野. 个汤意粉好大兜, 话个多士好食wor...服务还可以. 唔够人serve. 但都算几好礼貌.总结系: 唔会专登黎食. 但唔想等位又想求其食D野. 可以考虑下呢间.
以前经过见到人地食d意粉好似几好. 所以试下.

星期五晚七点半唔洗等位. 坐位ok. 但台同台距离好少.

两个人都叫左个焗意粉. 跟餐沙拉同餐饮.

服务还可以. 唔够人serve. 但都算几好礼貌.