2012-03-05
我一入到去坐左一阵就觉得今次一定食唔饱啦 大大大件事 因为我个人唔太著重环境一埋位D tableware 靓到痴左线 太靓 好开心D waiter waitress都好好态度very imprest今次我老豆发板 叫credit card set for four 好彩佢话另加野食set 入面好食o既有 素鹅: 几好食 有别于齐铺果D 入面有D甜酱油 系慢浸o既效果小笼包(fair): 点心皮好正 够薄 肉馅唔得 一食就知系机打 醋唔得 酸度不足 零醋香元蹄: 佢有第2个名 好正 入晒味 皮化不"利" 个汁做得唔错 遍甜左少少锅贴: 赞呀!!! 虽然肉馅一样唔得 都系皮够薄 好少有锅贴做薄皮 (因为易穿 同埋北方人传统系食厚皮先饱) 好得意 好新奇 抵试!!!!葱油饼: Most Impressive 用左萝卜丝酥饼果只皮 超松化馅 又多葱油馅 都系咁话 系唔正统 好食咪得lol 唔系边有新野食呀!!唔好食黄鱼 白痴先食 边有成差唔多2斤重o既黄鱼 o系个$588set度呀唔想讲佢 冇鱼味 系咁多 重要浪费上面D冬菇 同金腿唔好食担担面 冇味冇味同冇味 waste of qu
一埋位D tableware 靓到痴左线 太靓 好开心
set 入面好食o既有
唔想讲佢 冇鱼味 系咁多 重要浪费上面D冬菇 同金腿
唔好食担担面 冇味冇味同冇味 waste of quota
重有一一般般o既片皮鸭 ($588 set包抵到爆)