2019-02-01
❣过新年"鸿福堂创意贺年糕品"陪住你❣过新年点少得食传统糕点应下节,当中都食年糕、萝卜🥕糕一定唔少得, 虽然喜欢食嘢😋,但都要注重健康💪🏻,鸿福堂嘅糕点香港制造、无添加味精及防腐剂,选料上乘👍🏻,啖啖真材实料一定系健康之选,无论喺屋企🏫应节定送礼都系必备之选☝🏻今年新年,鸿福堂推出全新创意贺年糕品呀, 除咗上升级版"鸿运椰糖年糕🥥",采用全新天然椰糖配方🍭,以清甜的椰糖融入新鲜椰浆,关注血糖人士都可以放心享用外! 更搞搞新意炮制"韩式泡菜萝卜糕"选用皇牌滋味的萝卜糕,加入虾米🦐、 腊肠及香辣惹味的韩式泡菜酱汁🔥,刺激你嘅味蕾,口感层次丰富,令人一试爱上,喺新年醒醒神。当然唔止咁少仲有香浓"双重芝士年糕"🧀,呢个我超like,芝士迷听到都口水流🤤,佢嘅用严选车打芝士搭配巴马臣芝士🧀,厚切以慢火细煎,啖啖软滑烟韧,享受Double 浓郁芝味体验 👍🏻👍🏻👍🏻。最后系"燕窝杨枝甘露糕"啖啖香甜的鲜芒果肉,融和清香爽口的金柚及水晶珠,加上矜贵养颜的燕窝,滋润养颜,四款糕点 各有特色,送礼自用都一样啱喔👍🏻👍🏻👍🏻