2K
2007-10-20 13 浏览
(呢篇系过了期成4 年0既食评...)以前成日去, 但对上一次去已经系4 年前. 因为识人0既关系, service 好好, 0野食亦好好, 图为生日饭中的龙虾刺身, 好新鲜好鲜甜, 鱼生亦肥美. 另外仲有盐烧羊架, 肉汁好多, 又腍, 好得!不过有一次我0地帮衬前无预先"单声", 即刻现形... 拉面好劲味精, 面质腍bad bad, 比已经难食的味千更难食; 烧羊架味道一样, 但唔热, 只系暖; 仲有等了半个钟都未有得食0既炒饭, 同埋180 度唔同晒0既垃圾service.真系吹胀, 我终于明白点解一向觉得唔错0既餐厅, 上到0黎Openrice 会俾人闹得咁犀利-- 原来好印象只适用于"识人"!On balance 我会俾OK 面, 因为呢度的确曾经俾过我好好0既印象同回忆.
(呢篇系过了期成4 年0既食评...)