韩国过江龙烤肉店杀到黎葵芳啦~马场洞烤肉系沙田同元朗都有分店的💁🏻‍♀️爱吃肉的我叫左3款肉 分别系韩牛 伊比利亚猪同韩国猪肩肉.♥ 韩国猪肩肉肥瘦均匀既猪肩肉带粉嫩感 烤至焦香后食落一啲都唔会腻 点少少岩盐/wasabi一齐食劲出色🤤肉味香浓 而且保持到肉汁.♥ 极级霜降牛肉🥩牛味极浓郁 呢款要先食即烤原味 唔好点调味住之后我都净系钟意点少少岩盐黎食 会更提升肉香我本身食得好生 medium rare果啲😂同朋友倾计倾耐左 烧到有8成熟 但食落仍然好juicy 不会太韧.♥ 伊比利亚猪肋排肉 有大理石花纹 肉质细腻爽口 仲带点橡果香味浓郁鲜嫩~.不得不赞店家既贴心度 烤炉上一个烤肉放置架烧好既肉可以摆上去 咁就可以热住啲肉唔怕会冻左了☺️.最后当然唔少得晋州冷面🍜炎炎夏日必备🌞店员会帮忙剪开冷面 方便食用 另外配了醋同芥辣 可自行加落面一齐食清爽带酸既感觉真系好解暑 而且可以解埋烤肉既油腻感必点之选!!!🩵.Setoka 用左浓郁济州香甜橙汁做底 加埋soda 就变左一杯特饮啦😋未试过既一定要试下🙌🏻
韩国过江龙烤肉店杀到黎葵芳啦~
马场洞烤肉系沙田同元朗都有分店的💁🏻‍♀️
爱吃肉的我叫左3款肉 分别系韩牛 伊比利亚猪同韩国猪肩肉