2024-10-18
黎到中环大家都谂起劲多好出名同高质素既铁板餐厅,有时仲会搞折扣!同埋新menu!最开心就系欣赏到佢地整铁板烧既时候比既艺术观感!有大阪过江龙日本人处理主理加上好有气氛!今次同小妹叫左几款好正铁板烧必食菜式:铁板牛小肠$78呢个真系好好食,烧得小小脆,入面又好juicy,再加上牛小肠汁酱超香!个人超推介好好食!鹿儿岛黑毛和牛扒5成熟$348呢个我同妹子都赞爆,有黑毛和牛食真系一流!仲要超高质,牛肉好香好浓!片片口感都好正!油脂感岩岩好!仲有蒜片炸得好香,有其他蔬菜配,茄子,栗米,菜花等等!大阪愈好烧$108: :今次我地选择左配菜有猪肉,年糕、虾,本身大版烧己经好香好浓、仲有菜系入面,年糕又软滑同弹牙,好衬愈好烧既口感!不愧为出名既大阪烧!特制萝卜烧鹅肝$174呢个萝卜用左特制配料超香,加上鹅肝质感幼滑,加上烧烤得岩岩好唔会过熟!特制酱汁甜甜酸酸好开胃!弁庆铁板烧专门店Stanley11,Stanley street central ,central
今次同小妹叫左几款好正铁板烧必食菜式:
铁板牛小肠$78
鹿儿岛黑毛和牛扒5成熟$348
大阪愈好烧$108: :
今次我地选择左配菜有猪肉,年糕、虾,
特制萝卜烧鹅肝$174
弁庆铁板烧专门店