2024-03-29 80 浏览
札幌过江龙Suage 喺北海道被誉为No.1汤咖喱🍛除咗受当地人欢迎 去过𠮶边旅行嘅都应该会去朝圣过 上年中喺朗豪坊开咗 最近终于同朋友去咗试吓🥢Lunch有set 仲可以优惠价追加小食或升级饮品🍢当然另外亦有单点嘅选项ꕥ 日式唐扬鸡汤咖喱呢款系lunch set之一 会配埋日式沙律同果香茶🍵最正系汤咖喱总共有12种辣度俾你拣 我就拣第3级嘅小小小辣 对我嚟讲啱啱好🌶️甜中带微辣 几香口 配乌冬好夹 乌冬质地烟靭滑溜 而唐扬鸡都有点惊喜 热辣辣 外脆内嫩有肉汁🐔另外仲追加咗司华力肠 劲丰富😆ꕥ 和牛肩胛汤咖喱 呢款就选咗配饭 一样咁好味🍛和牛质感软嫩 牛味突出 所有汤咖喱入边都有好多野菜 南瓜/薯仔/茄子等等🍆呢个仲有埋半只流心蛋 饮品方面除咗果茶同汽水之外 仲有啤酒/咖啡… 选择都几多㗎☕️

ꕥ 日式唐扬鸡汤咖喱
乌冬质地烟靭滑溜