2023-03-07
Magebox 睇戏前行下街,食埋个下午茶先睇戏。自己好钟意食梳乎厘班戟,所以拣左Pancake House HoiHoi❤️❤️餐厅除咗班戟之外仲有好多嘢食, 今次试咗呢度既Green Monday memu, 素食All day Breakfast. Hoihoi Veggie All Day Breakfast好丰富又健康,估唔素猪柳同素蟹肉饼都好像真,好好味。 滑滑炒蛋上面有好大pat黑松露, 好香呀。砰砰水果梳乎厘班戟🍮我最期待嘅梳乎厘,呢个系期间限定。梳乎厘班戟空气感十足,蛋香🥚十足。配埋咁多生果🍓🍇🥝🍊食,好清新。😍芝麻花生酱Latte☕拉花好靓, 黑白配搭,好吸睛。Latte 香香嘅芝麻味,好滑,里面仲有花生碎㗎。Girl's Secret with beer🥃第一次饮咖啡加啤酒, 口感特别,好配搭, 互相都唔会抢左大家既味道。下次要再嚟试下其他梳乎厘班戟🤤。
砰砰水果梳乎厘班戟🍮
芝麻花生酱Latte☕
Girl's Secret with beer🥃
下次要再嚟试下其他梳乎厘班戟🤤。