2022-12-16 34 浏览
成日见到有人打卡麻辣风云嘅超浮夸炸馒头船 今次终于轮到我食啦!大概7:30去到 唔洗排队就可以入去基本上见到每枱都系叫酸菜鱼同炸馒头 我地都跟著叫啦 上菜速度算快 第一碟上一架船载住6个炸馒头配一碟炼奶。炸馒头热辣辣 表面酥脆 入面松软 非常好食!6个睇落好多 但其实一啖一啖好快食完酸菜鱼份量好足 底部有好多宽粉宽粉好弹牙 嗦晒d汤好好食!我地order中酸中辣 个人认为呢个辣度啱啱好 小小麻 但系就偏酸 唔钟意酸𠮶朋友可以小酸就OK啦鱼肉全部无骨 超级爽滑 份量足 2个人绝对够食 所以无叫到饭。另外叫左麻辣鸭血试下 我就觉得鸭血比较逊色 汤底好辣 但系鸭血唔入味 整体唔系好夹 麻麻地啦不过试食价 都无咩要求整体来讲 环境🧡🧡🧡服务态度💛💛💛食物质素💚💚💚💚打卡able 💙💙💙💙Encore指数❤️❤️❤️❤️
基本上见到每枱都系叫酸菜鱼同炸馒头 我地都跟著叫啦

酸菜鱼份量好足 底部有好多宽粉