2019-08-15
喺宝林新都城揾面食又多一个选择 试吓呢间小仪开嘅面面店🤤平时食车仔面左拣右拣 画到张纸花晒 呢度系用电话落单 好方便😂 而且用手机落单都好方便 佢另外都有小仪推介组合 可以试晒佢推荐嘅嘢食🥢招牌杂烩面餐 $62有八样𩠌 有猪皮、猪红、萝卜、咖喱鱼蛋、牛腩、豉油皇鸡中翼、猪耳、麻辣莲藕,份量好多 多到面都睇唔到😂 两大旧萝卜都好甜好淋 麻辣莲藕果然系招牌菜 唔系好麻 辣味比较重 隐隐有一种姜味 鸡翼好大只但好入味 推荐🥢辣菜莆真系够晒辣同埋好香口 全部加晒落个汤度 劲满足食辣嘅瘾🥢优惠至抵三𩠌套餐佢做紧个优惠 拣三𩠌就$39 当然有啲𩠌要加钱 不过都有好多选择 我就叫咗唐生菜、麻辣腩肉片同咖喱鱼蛋 个麻辣腩肉片又系好辣 而且唔系一块块个种 而系一大片 份量好多🥢自由生菜底另外我哋想试多啲 就再叫咗个生菜底 另外仲试咗佢个酸斋、麻辣鸡肾同凤爪 个鸡肾嘅辣度一般 不过大大旧都仲好有咬口 凤爪系卤水 而且都好入味 个酸斋炸完之后口感好特别 值得一试🥤紫贝天葵酸酸哋 好解喝 最好系唔会太假太甜
🥢招牌杂烩面餐 $62
🥢辣菜莆