2022-01-14
久未探访的将军澳朋友主力推介的一间街坊人气店,邻近港铁宝琳站7分钟路程直达主打川菜烤鱼的小鱼儿,进店见到有不少食客正食梗烤鱼同鸡煲,而正正就系比小编索到果份麻辣香锅嘅味道,最终同友人决定弃鱼儿而点了辣鸡~一望餐单,选择真系多到夸张,鸡煲定烤鱼都岩嘅火锅料选择十分多,除此之外还有各款串烧、小食、冷盘、镬气小炒、特饮、啤酒!咁嘅阵容! 无晚市驶鬼怕! 周六日黎呢到叹个丰富午市堂食又得。重庆鸡煲 (半只) $148推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️香喷喷热辣辣,岩哂呢D天气食返个辣鸡煲,唔食得辣可以点个BB辣试下,啖啖滋味鸡肉入口香甜。香蒜烧茄子$43推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️超级推介! 我会话佢系爆蒜烧茄子! D蒜真心唔驶钱咁多到食哂茄子都重有一半!值得一赞系佢个茄子外皮烧得好平均,当反过来睇个紫色表皮仍然处于鲜艳嘅原茄状态! 掂!烧秋葵 $25推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️个人喜好我最爱的秋葵,基本上一定好食。四川麻辣烧生蚝 $28 each推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️惹味生蚝是食串烧不可缺少的一款。脆焦糖烧菠萝 $43推介:⭐️⭐️⭐️⭐️被小编定为招牌甜品的烧菠萝,建议留在最后用QR code落单。香槟葡萄乳酸爆珠梳打 $36推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️餐
久未探访的将军澳朋友主力推介的一间街坊人气店,
邻近港铁宝琳站7分钟路程直达主打川菜烤鱼的小鱼儿,
进店见到有不少食客正食梗烤鱼同鸡煲,
而正正就系比小编索到果份麻辣香锅嘅味道,
最终同友人决定弃鱼儿而点了辣鸡~
除此之外还有各款串烧、小食、冷盘、镬气小炒、特饮、啤酒!
重庆鸡煲 (半只) $148
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
香喷喷热辣辣,岩哂呢D天气食返个辣鸡煲,
唔食得辣可以点个BB辣试下,啖啖滋味鸡肉入口香甜。
香蒜烧茄子$43
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
值得一赞系佢个茄子外皮烧得好平均,
当反过来睇个紫色表皮仍然处于鲜艳嘅原茄状态! 掂!
烧秋葵 $25
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
个人喜好我最爱的秋葵,基本上一定好食。
四川麻辣烧生蚝 $28 each
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
惹味生蚝是食串烧不可缺少的一款。
脆焦糖烧菠萝 $43
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️
被小编定为招牌甜品的烧菠萝,
建议留在最后用QR code落单。
香槟葡萄乳酸爆珠梳打 $36
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
餐牌上有四款爆珠梳打,
因应个人口味味道,必叫的一款特饮。
禁堂食前晚市有个折扣优惠:
全单19:30前埋单可8折 (酒水串烧除外),
海鲈鱼价钱免费升级为江团鱼。
希望过完初四可以回复正常,朋友仔就可以聚下再食餐好啦。
👅美味: 9️⃣ 😮惊喜: 9️⃣
✨环境: 8️⃣ 💆♂️服务: 8️⃣