2023-10-08 283 浏览
又系我呀😋💗每逢星期日都系family day,今次同屋企人远离繁嚣去左科学园呢间餐厅叹茶,呢度有多款值得试既创新点心出面都未见过架😍,款款都做得精致出色,打卡able😛, 最紧要比住出面茶楼既价钱,但味道拍得住五星级酒店嘅中菜厅😋,餐厅采用光线充足,环境清幽,服务态度好好🥰🥰而我最记忆犹新就系萝卜丝酥饼 -做得够松化足料,咬落又唔会油腻,手工好好; 牛油果鳗鱼春卷 – 非常精致、鳗鱼同牛油果既完美结合,入口爆满既牛油果🥑真系真材实料,春卷入面啖啖既虾肉,配埋中间夹咗青瓜,口感非常有层次。埋单准备走既时候,餐厅仲送甜品,真系超级窝心,因为叫左好多煎炸野,最后饮返碗咁滋润既木瓜雪耳糖水,真系完美既一餐,下次一定会再去chill chill😎
又系我呀😋💗
2023-09-17