2017-09-18 115 浏览
又好耐冇写食评了希望之后有动力继续写!大学毕业后,已经好少有机会食楼上cafe,enjoy 下party food...今次难得同五位朋友一起就叫左party setA2前菜系二选一salad,我地拣左火鸡肉salad~好中意个酱,因为本人唔中意沙拉酱但e个系芝麻酱,好足料可以少d酱冻既荔枝味饮品正,甜度适中,饮品任饮热既金桔甜左d呢个饺子比较日式柴鱼在上,正如果系煎饺更岩我胃口咩都有既小食拼盘我竟然最中意nugget鸡翼都整得几好呢个肉丸我本身以为系八爪鱼丸个汁几好,肉丸都弹牙呢个肠高质呀成餐至爱,非一般既肠仔十分好味如果多几条就好食完一大堆小食终于到主菜呢个芝士焗海鲜意粉热呼呼上枱,真系有海鲜,因为系蕃茄汁所以唔会太「流」呢个意大利海鲜饭足料,三文鱼好食,饭唔会太salty,太硬虾比较老左最后重有一人一件cake,我食左chocolate cake,为呢餐画上一个完美句号。P.S 咁多野食每人二百蚊内,算系抵喇!PP.S同埋佢有private room book,非常适合10几个人搞下party happy下
又好耐冇写食评了
希望之后有动力继续写!
今次难得同五位朋友一起就叫左party setA2

火鸡沙律

前菜系二选一salad,我地拣左火鸡肉salad~
好中意个酱,因为本人唔中意沙拉酱但e个系芝麻酱,好足料
可以少d酱
金桔🍋,荔枝特饮

冻既荔枝味饮品正,甜度适中,饮品任饮
热既金桔甜左d

我竟然最中意nugget
鸡翼都整得几好

肉丸
呢个肉丸我本身以为系八爪鱼丸
个汁几好,肉丸都弹牙

呢个肠高质呀
成餐至爱,非一般既肠仔
十分好味
如果多几条就好

海鲜芝士焗意粉

食完一大堆小食终于到主菜

呢个芝士焗海鲜意粉
热呼呼上枱,真系有海鲜,因为系蕃茄汁所以唔会太「流」

意大利饭

呢个意大利海鲜饭
足料,三文鱼好食,饭唔会太salty,太硬
虾比较老左

P.S 咁多野食每人二百蚊内,算系抵喇!

2017-09-18
火鸡沙律