今日同朋友两个人去咗尖沙咀间乐园到食晚餐,一入到去见到呢到装修都比较女性化,仲有好多board game可以玩,然后我地见到呢到有两只好可爱既猫猫,跟住就系咁帮啲猫影相😻。我地叫咗三个𩠌,第一个系德国肠拼盘,份量都几多,满足晒我呢个食肉器兽,入面有4款口味既肠,我同朋友都觉得味道唔错,仲有用糖粉整咗只cony公仔,影相就更加呃like,重点系个酱汁,酸酸地配埋啲肠好开胃😋,仲有个沙津加埋芝麻酱,食几啖肉可以再食返啖沙津清吓个口,唔错。第二个𩠌系烧春鸡,呢个𩠌又系卖相好呃like ,一嚟到我同朋友就系咁影相,呢个比我想像中好食,啲鸡皮好脆鸡肉好嫩滑,下面仲有个架盛住啲鸡油,值得一提系佢个酱汁,除左茄汁仲有只酱,啲味辣辣地同只鸡好夹😍,只鸡点埋个酱真系好味👍🏻配菜有薯角同沙津,都系一样好味。最后我地叫咗个甜品窝夫,系最近好hit既美少女战士,又系好呃like既靓靓卖相👍🏻,个士多啤梨雪榚好好味,食得出唔系维记𠮶啲平野,个蜂蜜酱都好好味,唔系平时啲沟淡咗既蜜糖,我同朋友都好钟意😆,仲有𠮶啲心型既糖,我地本来以为系棉花糖,但佢系口感好得意既乳酸味糖,好得意😯最后我地坐咗成三个几钟,玩吓boar

最后我地坐咗成三个几钟,玩吓board game同猫猫先走,总括嚟讲我最钟意系佢地啲酱汁,同埋呢到环境几舒服,适合同一大班朋友嚟👍🏻