2019-09-30
同朋友去完荃湾shopping, 一于坐低饮杯野,食下野讲下men talk首先我地叫左个鸡软骨,佢岩岩炸起,非常香脆,而且啲粉都算薄,食多几粒都唔怕! 几中意佢格黎配沙律,食完啲热气野再食啲沙律中和番,无咁滞同无咁热气。然后仲叫左个黑松露野菌pizza,呢个我个人极推介,都系岩岩焗起,劲香野菌黑松露味,而且仲可以拉丝,饼底好薄好脆,正。个bbq ribs都好正, 切开系出烟的。佢好大条,好稔好入味,都好多肉添! 仲配沙律同薯条,薯条系幼身,都系岩岩炸起脆卜卜最后仲叫左个burger, 佢个包好特别,有阵绿茶味,配芝麻好香,肉都好juicy, 有肉汁,煎得岩岩好,同埋啲菜都好新鲜。一set3 细件,几容易食,都容易同朋友share😊饮品黎讲呢度都ok, 酒精饮品比较出色, mocktail就有点甜